Voetreflexologie | Dordrecht

Voetreflexologie is gebaseerd op het feit dat zones op de voeten een verbinding hebben met lichaamsdelen, organen en het hormonale stelsel. Massage van de voeten heeft dus invloed op alle andere lichaamsdelen. De uiteinden van zenuw- en energiebanen worden geraakt, waardoor de bloedsomloop, de lymfestroom en de energiestroom worden beïnvloed.

Over Anja Bouwman | Dordrecht

Hallo, mijn naam is Anja Bouwman. Sinds april 2011 werk ik als holistische massagetherapeut. Ik ben afgestudeerd aan de academie voor massagetherapie Holos in Utrecht. Ik help mensen met nek-, rug en andere spierklachten. Daarbij help ik je te ontdekken wat de samenhang is tussen je klachten en datgene wat er in je leven speelt.

Ik ben geschoold in verschillende massagevormen, waaronder klassieke en energetische massage, bindweefselmassage, holistic pulsing, voetreflexologie en drukpuntmassage. Belangrijker nog, is dat ik heb geleerd wat het betekent om volledig te zijn in het ‘nu’, met wat er is, met alle emoties en gedachten die bij een massage loskomen. Want welke lichamelijke klachten er ook zijn, vaak geven ze uitdrukking aan wat er binnenin je leeft. Je lichamelijke spanningen of ziektes vormen een wegwijzer, zodat je lichaam de klachten zelf kan oplossen. Als massagetherapeut ondersteun ik je bij dat proces.

Opleiding

  • Holos massagetherapie
  • Dorntherapie en Breußmassage bij het Dorninstituut Idelette Eijgelaar
  • Massage en kanker bij de Stichting Voor Jou
  • Masterclass Zwangerschapsmassage bij Holos

Verder heb ik verschillende energetische opleidingen gedaan, onder meer reiki, quantum touch, sjamanistisch healer en spiritueel genezen.

Sinds oktober 2014 ben ik aangesloten bij de Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten (VNT) en per 1 januari 2017 geregistreerd bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Hierdoor worden mijn behandelingen door een groot aantal verzekeraars vergoed.


Professionals in de categorie Voetreflexologie & Voetzorg

Ademtherapie Catering Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht
Bewust Dordrecht

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!