Yoga, specialisatie rug- en nekklachten, ademcoaching | Dordrecht

Ervaar een toegankelijke les waarbij de combinatie van inspanning en ontspanning centraal staat.
De lessen zijn gevarieerd zodat er verschillende yoga vormen beoefend kunnen worden. De basis is Hatha Yoga en er is veel aandacht voor Mindfulness: adem, meditatie- en ontspanningsoefeningen. Wij hebben ons op rug,- en nekklachten gespecialiseerd.

Lesrooster:
Maandag: 10.00 tot 11.00 Yoga voor senioren, 65+
Maandag: 19.45 tot 20.45 uur

Dinsdag: 20.00 tot 21.00 uur

Woensdag:
19.45 tot 20.45 uur

Donderdag: Yoga Dance van 20.00 - 21.00 uur

Vrijdag: 10.00 tot 11.00 uur

Maak een afspraak voor een gratis proefles.

Specialisatie rug- en nekklachten:
Wij hebben ons op rug,- nek- en schouderklachten gespecialiseerd en bieden ook individuele lessen.

Over Fee Busenkell | Dordrecht

Ik ben Fee Busenkell, een gediplomeerde ademcoach, yoga docente, gezondheidstrainer en personal coach.

Oorspronkelijk kom ik uit het bedrijfsleven. In de loop van de jaren miste ik diepgang en levensvragen kwamen naar voren. Bewustwording, bewuster leven en de vitaliteit werden steeds belangrijker voor mij maar ik wist niet hoe toe te passen in mijn dagelijkse drukke leven. Een burnout heeft mijn beslissing bevestigd; het roer moest om en mijn leven zou een wending krijgen.

Yoga beoefende ik al jaren en het was voor mij snel duidelijk dat ik een eigen praktijk wilde. Ik vind het fijn om mensen te inspireren en te ondersteunen in hun bewustzijnsontwikkeling. Na het volgen van een aantal opleidingen heb ik ervaring opgedaan bij verschillende yogascholen en als coach gewerkt bij een re-integratiebureau.

In april 2014 heb ik mijn vitaliteitspraktijk CoVita opgericht en ik ben één van de initiatiefneemster en organisator van het jaarlijkse yoga festival in Dordrecht. Op dit moment ben ik bezig met een beroepsopleiding tot masseur die ik binnenkort mag afronden.


Foto 1 Fee Busenkell Foto 1 Fee Busenkell Klik om te vergroten

CoVita
Fee Busenkell


Professionals in de categorie Yoga

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Juridische dienstverlening Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Sport en Beweging Storytelling Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Dordrecht

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht