Bewust Dordrecht » Nieuwsbrief » Inspiratiekoffie met brainstorm, visionboard maken, BHV cursus en.... KADOOTJE!

De feestdagen zijn weer voorbij, je hebt iedereen weer de allerbeste wensen gewenst en met een stuk of 12 ondernemers hebben we genoten van een heerlijke vega lunch bij Daantje. Tijd om weer lekker aan het werk te gaan!

Een onderdeel van het werk dat hoort bij ondernemen is je doelen vaststellen en een planning maken. Voor veel ondernemers in onze branche is dat iets wat er vaak bij inschiet. En dat is jammer, want als je aan het begin van het jaar een planning maakt wordt het indelen van je marketing bijvoorbeeld al veel makkelijker.


INSPIRATIEKOFFIE MET BRAINSTORM

Woensdag 6 februari is er weer een inspiratiekoffie en dan zullen Jolanda en Lia het met jullie gaan hebben over die planning. Wat wil jij dit jaar gaan inplannen voor cursussen, lezingen of andere activiteiten? Hoe ga je je marketing inzetten daarbij? We gaan er lekker over brainstormen, doe je mee?
Je kunt je via deze link aanmelden voor de inspiratiekoffie. 


WORKSHOP VISIONBOARD

Om een goede mindset te krijgen voor de plannen van 2019, kun je op 4 februari meedoen met de workshop van Esther Limonard. Je gaat met haar een creatief visionboard maken met als thema "van droomdoel naar werkelijkheid". 
Een workshop voor leden van Bewust Dordrecht en daarom hoef je ook alleen maar de materiaalkosten te betalen ad € 5,-. In de foto hieronder zie je een voorbeeld van een visionboard. Heel leuk om te doen en de plannen worden er steeds helderder door!
Via deze link kun je je inschrijven voor deze workshop.

 

KADOOTJE!!

Bewust Dordrecht bestaat 1 februari 2 jaar en daarom geven we een kadootje weg:

Iedereen heeft in zijn account een Bewust Deal gekregen! Lees hieronder hoe dat werkt en wat je ermee kunt.

BHV CURSUS

De BHV cursus is ingepland op 17 mei. Lees hieronder de informatie over deze cursus en hoe je je in kunt schrijven.

 

   

  Kadootje: Bewust Deal !

  Iedereen heeft in zijn account een Bewust Deal gekregen. 

  Wat is nou precies een Bewust Deal?

  Een Bewust Deal is een speciale aanbieding die je kunt maken juist om meer bekendheid te krijgen. Het is een aanbieding die kortdurig is (max 2 weken geldig) en met flink wat korting. De bewust deal komt op de voorpagina te staan van Bewust Dordrecht én wordt door bewust Dordrecht gepromoot door middel van een advertentie op facebook.

  Dit betekent dat je aanbieding flink wat aandacht krijgt waardoor je meer verkeer krijgt naar je website en hopelijk natuurlijk ook meer inschrijvingen voor je training of workshop!

  Doe je geen trainingen of workshops? Dat maakt niet uit, je kunt ook een aanbieding maken van een dienst die je aanbiedt. 

  Een voorbeeld: je geeft een workshop van normaal gesproken € 75,- . In deze bewust deal biedt je em aan voor € 50,-. En dit kun je ook doen voor je dienst/uurtarief.

   

  Heb je hulp nodig hierbij? Neem contact op met Lia of Jolanda. We helpen je graag!

  BHV cursus

  We hebben een datum! De BHV-cursus is op 17 mei van 8:30 tot 15:30 uur en de locatie is Centrum voor Levenskunst Azil, Mauritsweg 157C te Dordrecht.

  De cursus wordt gegeven door een officieel bedrijf, nl Kompas Veiligheidsgroep. Zij zorgen ervoor dat we na de cursusdag allemaal gecertificeerd zijn. Je kunt je certificaat ook overleggen aan je beroepsvereniging indien nodig.Nog even ter info:

  Is een BHV cursus verplicht?

  • het is niet verplicht voor zzp'ers, maar dan mag je geen mensen over de vloer krijgen. Zodra je wel mensen ontvangt, is het verplicht!
  • veel beroepsverenigingen eisen het

   

  Wat houdt een BHV (bedrijfshulpverlener) cursus in?

  De cursus duurt een dag en je leert er het volgende:

  • ontruiming van een pand
  • wat te doen bij brand en wat voor soort brand, blusmogelijkheden etc
  • praktijkles blussen (leuk leuk!)
  • basisregels voor hulpverlening
  • stabiele zijligging
  • reanimatie met en zonder AED
  • wat te doen bij verslikking, verstikking

   

  De prijs van deze training hangt is € 135,- ex BTW. en je kunt je hier inschrijven.

   


   

  Ken je iemand die ook interesse heeft in Bewust leven? Stuur deze nieuwsbrief dan vooral door. 

  Vriendelijke groet,

  Jolanda Baan en Lia van den Berg

  Hartelijke groet,
  Cora van Ham

  Coördinator Bewust Dordrecht


  ​info@bewustdordrecht.nl
  www.bewustdordrecht.nl