Bewust Dordrecht » Nieuwsbrief » Bewust Leven Beurs ontwikkelingen

De vakantie is in zicht, koffers worden gepakt, zaken worden afgerond en dan kan de grote uittocht beginnen! Maar voordat de meesten van jullie op vakantie zijn willen we de volgende zaken nog even onder jullie aandacht brengen:

 

- Inschrijven Bewust Leven Beurs
- Video's deelnemers Bewust Leven Beurs
- Data Inspiratiekoffie najaar 2018

 

Bewust Leven Beurs 2018

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de 1e Bewust Leven Beurs. Tot nu toe hebben 22 leden zich ingeschreven, een mooi aantal, maar nog niet genoeg. Daarom hebben we besloten om vanaf  maandag 16 juli ook  aan ondernemers die geen lid zijn van Bewust Dordrecht een kraam te verhuren. Dus twijfel je nog meld je dan voor die tijd aan, anders vis je misschien achter het net!

 


Promotie video's

Van alle deelnemers van de Bewust Leven Beurs worden ook korte video's opgenomen om de gezichten achter de standhouders te leren kennen. Doe jij mee en is er nog geen video van je gemaakt? Neem dan even contact op met Jolanda of Lia voor het maken van een afspraak.
Nieuwgierig naar de video's? Je kunt ze bekijken op de Facebook pagina van Bewust Dordrecht en binnenkort ook op de website. Hier is alvast een voorbeeld te zien, een video met Ineke Gauvin van Zen in de Zon.

Data Inspiratiekoffie najaar 2018

De nieuwe locatie voor de Inspiratiekoffie bevalt goed. Bij de Watertoren is voldoende parkeerplek en met goed weer kunnen we zelfs lekker buiten zitten. Ook de workshop AVG vond plaats in de Watertoren en was zeer leerzaam. Ook in het najaar zullen we daarom  gebruik maken van deze locatie. De data zijn:
 
- 4 september van 9-11 uur
- 4 oktober van 16-18 uur
- 7 november van 9-11 uur
- 7 december van 16-18 uur
- 11 januari 16-18 uur

 
Het is leuk om te zien hoe de bijeenkomsten steeds beter bezocht worden door zowel leden als niet leden. Nodig vooral ondernemers uit je netwerk uit om naar de inspiratiekoffie te komen. Als ze vervolgens lid worden verdien jij een advertentie op de homepage van Bewust Dordrecht voor drie maanden.

 

Jolanda en Lia wensen je vast een heerlijke zomer


 

 

Vriendelijke groet,

 

Jolanda Baan (06-45606853) 

Lia van den Berg (06-25025032)

Hartelijke groet,
Cora van Ham

Coördinator Bewust Dordrecht


​info@bewustdordrecht.nl
www.bewustdordrecht.nl