Lid worden?

Lid worden

Netwerk Bewust Dordrecht staat open voor ondernemers en professionals in de regio Dordrecht, die diensten verzorgen of producten leveren op het vlak van:

Persoonlijke groei en ontwikkeling, 

Gezondheid en welzijn,

Duurzaam (samen)leven,

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Onze missie

Bijdragen aan duurzaam, gezond en plezierig (samen)leven in de regio Dordrecht.

Als lid van Bewust Dordrecht geloof je in het bundelen van de krachten en het versterken van elkaar, 'delen is vermenigvuldigen'. Je doet mee door te netwerken, te verbinden, samen te werken en door elkaar te inspireren.

Als je je aansluit, gaan we er vanuit dat je de missie van Bewust Dordrecht een warm hart toedraagt en deze ook onder de aandacht brengt bij je klanten en netwerk. Dit kun je bijvoorbeeld doen door onze banner "Aangesloten bij Bewust Dordrecht" op de homepage of contactpagina van je website te plaatsen, of via je nieuwsbrief of social media te refereren aan Bewust Dordrecht.

 

Hoe werkt het?

Als je je bedrijf of organisatie inschrijft als aanbieder op Bewust Dordrecht krijg je van ons een inlogcode. Daarmee log je in op de site in het besloten gedeelte voor aanbieders. Hier kun je:

  • je online vermelding/profiel zelf invullen en wijzigen in een zeer gebruiksvriendelijk beheer panel
  • foto's uploaden
  • kiezen in welke rubriek(en) je vermeld wil worden
  • je activiteiten/lezingen/workshops/evenementen/acties vermelden in de agenda

Klik hier om je in te schrijven en je inlogcode aan te vragen!

Naast je vermelding op deze website profiteer je daarnaast tevens van je deelname aan het netwerk Bewust Dordrecht. Je kunt leuke en inspirerende netwerkbijeenkomsten bezoeken die helpen jou en je bedrijf te professionaliseren en bovendien gebruik maken van de vele mogelijkheden om samen te werken met andere aanbieders.

* jaarabonnement loopt b.v. van 19 sept 20.. tot 19 september het jaar erna.

Bekijk het  tarievenoverzicht →

Lees over voorwaarden en criteria →

Doe je mee? Schrijf je in! →

Meer informatie? Neem contact op →

Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Kunstzinnige therapie Massage Psychosociale therapie Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Wellness Zelfrealisatie
Bewust Dordrecht
Bewust Dordrecht

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!