Ademwerk | Dordrecht

Ademwerk of Rebirthing is een prachtige en intense manier om weer bij jezelf thuis te komen. Vergelijk jezelf met de zee: blijf je aan de oppervlakte dobberen of kies je ervoor om de diepte in te duiken. Met ademwerk ga je de diepere lagen van jezelf stukje bij beetje verkennen. Terwijl je lichaam in rust is, ga je met je ademhaling energie in je lichaam in beweging brengen. Het zal als de golven van de zee, jouw hele zijn in beweging brengen en je laten kijken naar wat er speelt in je leven. "Vervuiling" (emotionele pijn, fysieke pijn, stress, gedachtenpatronen) van jouw zijn, zal naar de oppervlakte gebracht worden zodat je de mogelijkheid hebt om los te laten. Je kunt inzichten krijgen, ervaringen die jou verder brengen in je eigen proces en zal aan het einde van een sessie leiden tot een diepe rust en ontspanning. Ademwerk haalt je uit je dagelijkse denkmodus en zet je terug in je lijf: voelen, ervaren, loslaten.

Citaat: "Ik heb mijn kinderen te danken aan Rebirthing. Ik had mijzelf zodanig klem en op slot gezet dat er geen ruimte was om een kindje te laten groeien. Met Rebirthing heb ik letterlijk ruimte kunnen creeren door uit mijn hoofd te gaan en te voelen hoe verkrampt mijn lichaam was terwijl deze kramp niet (meer) nodig was."

Over Saskia Hanewinckel | Dordrecht

Mijn naam is Saskia Hanewinckel, danstherapeut, ademwerker, voedingsdeskundige. En daarnaast moeder, partner, dierenliefhebber en danser in hart en ziel.

In 2015 heb ik de geweldige stap gezet om mijn vaste baan in de GGZ sector vaarwel te zeggen en voor mijzelf te beginnen. Zie Mij werd geboren. Bij Zie Mij streef ik in mijn behandelingen naar rust, ruimte en aandacht. Om van daar uit te kijken naar wat iemand nodig heeft. Door mijn veelzijdige aanbod en ervaring sluiten mijn behandelingen aan bij de meest uiteenlopende ontwikkelingsvragen. Met iedere persoon die in mijn praktijk komt, ga ik graag het avontuur aan om te kijken wat diegene nodig heeft om (weer) lekker in zijn of haar vel te komen.

In 2016 ben ik ook gestart als docent Dance for Health. Bij Dance for Health wordt dansles aangeboden voor mensen met Parkinson, reuma en MS.

Ik werk bij Zie Mij zowel individueel als met groepen. Ik geef workshops en werk graag samen met organisaties.

U bent van harte uitgenodigd om eens te kijken op mijn website of voor een vrijblijvende kennismakking.


Foto 1 Saskia Hanewinckel Foto 3 Saskia Hanewinckel Klik om te vergroten

Zie Mij
Saskia Hanewinckel


Professionals in de categorie Ademtherapie

Ademtherapie Catering Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht

Bewust Dordrecht

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!