Vedic Art en De Kunst van het Zijn | Strijen

Loskomen van de waan van de dag. Los van de maalstroom van het denken. Los van alles wat MOET. Je weet dat je het nodig hebt om je te kunnen richten op de positieve kracht in jou en in het leven. Om te veranderen wat niet meer bij je past. Om keuzes te maken die kloppen voor jou, vanuit je hart. En je weet ook dat het geen zin heeft om te wachten totdat de wereld buiten jou verandert. De verandering begint bij jouzelf. Door de reis van je hoofd naar je hart te maken en in verbinding te komen met je innerlijk weten. Ik help je daarbij met  Vedic Art, met workshops intuïtief schilderen en met kunstcoaching. Voor welke keuzes je ook staat, welke vraagstukken op dit moment ook bij jou leven, ik nodig je uit om vrij en vanuit jezelf te gaan creëren. Bij Vedic Art al schilderend, bij kunstcoaching door op allerlei manieren creatief te zijn: schilderend, schrijvend, fotograferend of kijkend, zingend of luisterend.  Daarbij kan het niet verkeerd gaan. Alles wat je maakt of wat je doet is goed. Het geeft je antwoorden op je vragen en een impuls om te groeien of te veranderen. Je brengt op een ontspannen manier meer kleur in je leven, meer balans, plezier en geluk. Je gaat stralen van binnenuit. 

Over Eleonore Broekhuijsen | Strijen

Als beeldend kunstenaar, creatief trainer/ coach en Vedic Art docent help ik mensen om op een creatieve manier keuzes te maken in hun leven. Keuzes vanuit hun hart die de kwaliteit van hun leven vergroten.

Schilderen is mijn passie en ook de rode draad die al mijn hele leven door alles heenloopt. Toch was er lange tijd een ander spoor dominant: een studie talen en een loopbaan in het onderwijs. Mijn opleiding in de kunst heb ik daarnaast gevonden bij de Vrije Academie voor Beeldende Kunst (SKVR) en bij diverse beeldend kunstenaars. Vervolgens heb ik mijn eigen ontdekkingsreis gemaakt van onderzoeken en experimenteren

Lang heb ik die twee sporen in mijn leven naast elkaar laten bestaan. Totdat ik ontdekte dat mijn hart andere keuzes wilde maken. Ik wilde mij richten op het welzijn van de mensen met wie ik werkte in plaats van op het werkproces zelf. Ook wilde ik meer ruimte voor de kunst. Op dat keerpunt heb ik coachopleidingen gedaan waarin ik zowel de zakelijke (SIOO) als de creatieve en spirituele kant (Kunstzinnig Dynamisch Coachen) van het coachen heb ontwikkeld.

In 2015 kwam tot mijn grote vreugde Vedic Art op mijn pad. Een methode om te schilderen vanuit je hart en waarin kunst gekoppeld is aan persoonlijke en spirituele groei. Dit heeft niet alleen mijn eigen schilderijen meer diepgang gegeven, het heeft mij ook gebracht bij het verzorgen van cursussen Vedic Art. Ik geef deze mooie intense methode door aan iedereen die het verlangen heeft om te schilderen.


Foto 4 Eleonore Broekhuijsen Foto 4 Eleonore Broekhuijsen Klik om te vergroten

Eb Ateliers, het Vedic Art Centrum
Eleonore Broekhuijsen


Professionals in de categorie Centra voor Bewustwording

Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Dans & Beweging Energetisch werk Horeca & Catering Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness
Bewust Dordrecht
Bewust Dordrecht

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!