Opleidingscentrum Espavo | Zwijndrecht

Opleidingscentrum Espavo is in 2003 opgericht door Carin Jansen. De betekenis van Espavo is: “Dank je wel dat je in je eigen kracht bent gaan staan.” 

Kinesiologie betekent: de leer van de beweging. Deze geneeswijze komt voort uit zowel Oosterse als Westerse holistische tradities, met name de Chinese Geneeskunst en Acupunctuur en de Chiropraxie. In deze tradities worden pijn, ziekte en ongemak gezien als symptomen van een onbalans of blokkade van de vitale energie van de persoon. Een kinesioloog test uit waar in het lichaam energieblokkades zijn en wat het zelfgenezend vermogen kan ondersteunen.

Het unieke aan de cursussen die gegeven worden bij opleidingscentrum Espavo is, dat je niet alleen de basis leert (Touch for Health en Stress Release), maar ook dieper op de achtergronden in gaat van klachten van cliënten. Je krijgt inzicht in je klachten en bewustzijn over tot welke stappen je lichaam jou uitnodigt. Er wordt tijdens de opleiding Kinesiologie ook een module aangeboden waarin je leert hoe je met allergieën en intoleranties te werk gaat. Je kan kiezen voor losse cursussen of voor de gehele HBO conforme erkende opleiding Kinesiologie. 

  • Een modulair opleidingstraject in kleine groepen
  • Individuele begeleiding afgestemd op jouw manier van leren
  • Deeltijd opleiding of losse cursussen in je eigen tempo
  • Persoonlijke ontwikkelingstraject gedurende de hele opleiding
  • Vaktechnische kwaliteit in combinatie met het leren ontwikkelen van je intuïtie

Over C.A. Jansen | Zwijndrecht


Foto 2 C.A. Jansen Foto 3 C.A. Jansen Klik om te vergroten

Opleidingscentrum Espavo
C.A. Jansen


Professionals in de categorie Centra voor Bewustwording

Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Dans & Beweging Energetisch werk Horeca & Catering Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness
Bewust Dordrecht
Bewust Dordrecht

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!