HSP coaching | Dordrecht

Als HSP coach, werkzaam in regio Drechtsteden en Rotterdam, help ik jou als HSP (Highly Sensitive Person) om beter in balans te blijven. 

Paardencoaching, mindfulness en NLP zijn onderdeel van mijn Body, Mind & Soul methode om jou te helpen om:
- meer rust in je hoofd te krijgen
- inzicht te krijgen in je HSP talenten
- beter in balans te blijven op je werk
- je talenten bewust in te zetten in je werk
- voldoening in je werk te krijgen
- meer energie te hebben

Ik bied eenmalige sessies van 2 uur bij de paarden om je te helpen tot rust te komen.
En ik bied coachtrajecten waarbij je niet alleen rust vindt, maar ook inzicht in jouw HSP kenmerken en leer je jouw talenten beter in te zetten in je werk.
 

Over Caja Revenich | Dordrecht

In mijn werkende leven heb ik zowel de positieve als de negatieve impact meegemaakt van hoogsensitiviteit op de werkvloer. Het geeft me heel veel energie als ik samenwerk met collega’s die me goed kennen en weten waar ik goed in ben. De communicatie verloopt soepel en je hoeft elkaar weinig uit te leggen. En als ik dan ook nog voldoende vrijheid en autonomie krijg van mijn leidinggevende EN ik heb het gevoel dat mijn werk nuttig en zinvol is, dan heb ik de perfecte werkplek voor mij als HSP gevonden!

Ik heb helaas ook de andere kant meegemaakt. Een manager zonder aandacht voor de talenten van mij en mijn teamleden, maar puur gericht op het behalen van de resultaten. Collega’s die onderling veel roddelen, veel frustratie in het team en zelfs langdurig verzuim. Veel tijd en energie was ik kwijt met onderling gedoe en ruzies. Vergaderingen waren niet effectief en duurden lang omdat we niet op één lijn zaten en er veel miscommunicatie was. Voor een niet-HSP al niet prettig, laat staan voor een HSP waar alles veel heftiger binnen komt.

Mijn eigen goede en slechte ervaringen in teams en met leidinggevenden hebben me gemotiveerd om hoogsensitieve mensen te gaan coachen. Ik richt me dan ook specifiek op HSP's om door middel van gerichte coaching meer balans te creëren op de werkvloer om de voldoening in het werk en het werkplezier te vergroten.

Ik ben opgeleid tot NLP coach (Master Practitioner) en ben geaccrediteerd voor de Jungian Type Index, een assessment gericht op het identificeren van voorkeursgedrag. Daarnaast heb ik de 2-jarige opleiding tot equine assisted coach (paardencoach) gevolgd bij Educatief Centrum Keulseweg. Ik ben geregistreerd bij het kwaliteitsregister voor de equine assisted coach: KREAC. 

In 2017 heb ik de training ‘werken met mindfulness’ gevolgd. In 2018 ben ik gekwalificeerd om de programma’s van de Purposeful Leadership Company te mogen geven. Momenteel volg ik de opleiding tot Hooggevoeligheidscoach om HSP’s nog beter te kunnen begeleiden. 


Foto 14 Caja Revenich Foto 16 Caja Revenich Foto 17 Caja Revenich Foto 18 Caja Revenich Foto 19 Caja Revenich Klik om te vergroten

Caja&Co
Caja Revenich


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Catering Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht

Bewust Dordrecht

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!