Ervaarjeruimte Onderwijscoaching & Burn-outpreventie | Dordrecht

Mijn naam is Vera de Groot, en ik ben coach met als specialisaties burn-outpreventie, burn-outherstel en onderwijscoaching. Met ruim 20 jaar ervaring in het onderwijs weet ik hoe hoog de werkdruk is. Dat kan je behoorlijk in de weg staan om te genieten van de mooie momenten in je werk en vrije tijd. Ik geloof dat we allemaal ons leven lang blijven leren en groeien, en help je graag op je weg naar meer ruimte en rust in je leven. Zodat je ook weer meer plezier en voldoening in je werk kan ervaren.

Bij Ervaarjeruimte bied ik individuele coachtrajecten gericht op burn-outpreventie of -herstel en een betere werk-privébalans. Ook coach ik onderwijspersoneel op het gebied van klassenmanagement. Daarnaast geef ik workshops en trainingen op het gebied van timemanagement, burn-outpreventie en stressreductie.

Over Vera de Groot | Dordrecht

Mijn naam is Vera de Groot, en ik ben coach met als specialisaties burn-outpreventie en onderwijs. Met ruim 20 jaar ervaring in het middelbaar onderwijs weet ik hoe hoog de werkdruk is. Dat kan je behoorlijk in de weg staan om te genieten van de mooie momenten in je werk en vrije tijd. Ik geloof dat we allemaal ons leven lang blijven leren en groeien, en help je graag op je weg naar meer ruimte en rust in je leven. Zodat je ook weer meer plezier en voldoening in je werk kan ervaren.

 


Foto 1 Vera de Groot Foto 1 Vera de Groot Klik om te vergroten

Ervaarjeruimte Onderwijscoaching & Burn-outpreventie
Vera de Groot


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Dans & Beweging Energetisch werk Horeca & Catering Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness
Bewust Dordrecht
Bewust Dordrecht

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!