Ervaarjeruimte Onderwijscoaching & Burn-outpreventie | Dordrecht

Mijn naam is Vera de Groot, en ik ben coach met als specialisaties burn-outpreventie, burn-outherstel en onderwijscoaching. Met ruim 20 jaar ervaring in het onderwijs weet ik hoe hoog de werkdruk is. Dat kan je behoorlijk in de weg staan om te genieten van de mooie momenten in je werk en vrije tijd. Ik geloof dat we allemaal ons leven lang blijven leren en groeien, en help je graag op je weg naar meer ruimte en rust in je leven. Zodat je ook weer meer plezier en voldoening in je werk kan ervaren.

Bij Ervaarjeruimte bied ik individuele coachtrajecten gericht op burn-outpreventie of -herstel en een betere werk-privébalans. Ook coach ik onderwijspersoneel op het gebied van klassenmanagement. Daarnaast geef ik workshops en trainingen op het gebied van timemanagement, burn-outpreventie en stressreductie.

Over Vera de Groot | Dordrecht

Mijn naam is Vera de Groot, en ik ben coach met als specialisaties burn-outpreventie en onderwijs. Met ruim 20 jaar ervaring in het middelbaar onderwijs weet ik hoe hoog de werkdruk is. Dat kan je behoorlijk in de weg staan om te genieten van de mooie momenten in je werk en vrije tijd. Ik geloof dat we allemaal ons leven lang blijven leren en groeien, en help je graag op je weg naar meer ruimte en rust in je leven. Zodat je ook weer meer plezier en voldoening in je werk kan ervaren.

 


Foto 1 Vera de Groot Foto 1 Vera de Groot Klik om te vergroten

Ervaarjeruimte Onderwijscoaching & Burn-outpreventie
Vera de Groot


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Healing en reading Juridische dienstverlening Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Sport en Beweging Storytelling Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Dordrecht

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Dordrecht