Praktijk voor Selfhealing & Selfleadership | Barendrecht

Loop je al jaren met dezelfde klachten rond? Of ben je constant (over)vermoeid zonder aanwijsbare verklaring? Merk je dat je elke keer weer tegen dezelfde thema’s en patronen in je leven aanloopt?
Of belemmeren jouw overtuigingen, angsten en klachten je om in flow te leven vanuit je ware authentieke zelf?

Maak dan je eigen weg vrij door stil te staan bij de dieperliggende – energetische en/of zielskundige – oorzaken van je klachten of gebeurtenissen in je leven. Zodra jij jouw duisternis in de ogen durft te kijken, ga je automatisch in je licht, je zielskracht staan, en wordt ook je zielenpad verlicht:
weten wie je bent en doen waarvoor je geboren bent.

geluk

Geluk heeft alles te maken met je eigen vibratie, je eigen trilling. Dat wat je uitzendt, keert weer bij je terug. Voel je je vrolijk en vol enthousiasme? Dan is dat ook wat je aantrekt in je leven. Je trillingsfrequentie is hoger en je voelt je meer aligned. Het geluk zit je mee. Zit je niet lekker in je vel? Dan is je trillingsfrequentie vaak lager en trek je negativiteit aan. Grote kans dat het geluk je tegen zit. Op dit soort momenten kun je bewust kiezen voor jouw geluk en zendt je daarmee een positievere trilling uit. Het geluksgevoel in jezelf aanboren en weten hoe je erbij kunt komen is onderdeel van mijn werkwijze.

energiewerk

Je licht begint te stralen wanneer je start de duisternis in jezelf te omarmen, oftewel schaduwwerk. Het is een continu proces, iets wat onderdeel uitmaakt van ons leven. Het brengt ons steeds dichter bij onze kern, ons stralend licht. Zodra je jouw licht weer hebt gevonden, weet je vaak ook wat je zielenmissie is en kun je starten met het lichtwerk in je leven. Wie we zijn en wat we te doen hebben mag voluit stralen. Het is wat we allen te doen hebben hier op Aarde. Het pad van energiewerk noem ik het ook wel: van schaduwwerk naar lichtwerk. Dat is waar het om draait bij praktijk Stralen van Licht.

magie 

Zodra jij ontwaakt, weet je dat er meer is. Zoveel meer. Je bent klaar om jouw wonderlijke binnenwereld, de magie van deze wereld en het universum te ontdekken. Zodra jij jouw licht hebt ontdekt en dit steeds meer gaat stralen, wordt de gevende stroom groter. We stralen dan veel meer licht uit. Die energie wil bij ons terug komen, vaak in de vorm van fysieke overvloed. Met jouw zuivere intenties en zuiver hart ga je leven in overvloed. Dat is pure magie waar ik je graag bij begeleid.

Over Karishma Sanchit | Barendrecht

In mijn (her)ontdekkingstocht naar mezelf  in 2012 kwam ik erachter dat geluk veel dichter bij te vinden is dan ik dacht: namelijk bij mezelf. Door mijn duisternis te omarmen, kon het licht in mij voluit gaan stralen. Door in mijn zielskracht te staan, werd ook mijn zielsmissie duidelijk: het is mijn passie om ook vrouwen, jongeren en kinderen te helpen bij hun reis naar zichzelf om zo het altijd aanwezige licht in hen krachtig te laten stralen.


Foto 4 Karishma  Sanchit Klik om te vergroten

Stralen van licht
Karishma Sanchit


Professionals in de categorie Energetisch werk

Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Dans & Beweging Energetisch werk Horeca & Catering Kunstzinnige therapie Massage Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Zelfrealisatie
Bewust Dordrecht
Bewust Dordrecht

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!