Kindertolk en Transformatiecoach | Ameide

Tijdens het transformatietraject werk ik met energie van de nieuwe tijd.Deze nieuwetijdsenergie brengt je vrijheid, ruimte, eenheid, overvloed, leven vanuit verbinding met je hart, liefde.Dit doe ik door middel van coaching, healing en nieuwetijdskristallen waaronder lemurische kristallen en levensboom paden remedies.

Met deze energie van de nieuwe tijd doorbreek je oude energie zoals zwaarte, pijn ,verdriet, angst tekort , negativiteit, lasten dragen voor anderen, leven vanuit je hoofd, resultaat gericht zijn en afgescheidenheid, Oude patronen en blokkades worden los gelaten en doorbroken.  

Jouw coach

Ik ben een coach die spiritualiteit en praktisch met elkaar verbindt. Tijdens het transformatietraject bied ik mijn spirituele kennis en handvatten op een praktische manier aan, om zo je blokkades op te lossen tot in de kern.  Ik houd van klanten die willen leren hoe ze zelf  de spiegels van hun kind kunnen herkennen en toepassen op hun eigen helings proces. Zodat ze na het transformatie traject de uitdagingen van de spiegels van hun kind zelf kunnen aangaan en helen.

Je wit graag:

-leren hoe je je zelfgenezend vermogen kan activeren en stimuleren

-de spiegels van je kind leren herkennen en dit toepassen voor je eigen helings proces

-je blokkades wegwerken

-leven vanuit onvoorwaardelijke liefde

-leven vanuit eenheidsverbinding

-je kind helpen door je eigen blokkades te verwerken

-healing ontvangen van Aarstengel Michael,Rafael en Metratron

 Interesse ? Maak dan een afspraak via mijn email voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Liefs Collinda 

Over collinda de de groot | Ameide

Ik ben Collinda de Groot, moeder van 3 nieuwetijdskinderen, nieuwetijdscoach en kindertolk. Ik ben zelf ook door een heftige fase heen gegaan, omdat ik nog niet wist dat mijn kinderen nieuwetijdskinderen zijn. Daardoor probeerde ik ze ‘normaal’ op te voeden maar dat lukte natuurlijk niet. Nieuwetijdskinderen passen niet in het hokje van ‘normaal’. Want nieuwetijdskinderen zijn prachtige zielen die ons als ouders gekozen hebben met een reden. Ze willen ons leren vanuit ons hart te leven en los te laten wat daar niet bij past.

Met mij en mijn kinderen ging pas beter toen ik leerde wat het gedrag  van mijn kinderen echt betekende. Hun gedrag was een spiegel voor mij. Die spiegel toonde me of ik steeds vanuit mijn hart, licht en liefde leef, of niet. In het dagelijkse leven liet ik me ook weleens meeslepen in de stress van alledag. Dat lieten mijn kinderen me dan zien. Dit heeft bij mij de ogen geopend en ik ben met mijzelf aan het werk gegaan.

Ik begon dus met mezelf in plaats van eerst mijn aandacht op het gedrag van de kinderen te richten. Dit was heftig, maar hoe meer ik mijn angsten onder ogen zag en mijn onverwerkte emoties  verwerkte, hoe meer de rust en harmonie terug keerden in ons gezin en in mijzelf. Ik deed niet alles meer op de automatische piloot, maar vanuit echt hartscontact met mijn kinderen. 

Ik kan je helpen te ontdekken wat er werkelijk speelt en hoe je daar mee om kunt gaan.


Foto 1 collinda de de groot Foto 2 collinda de de groot Foto 3 collinda de de groot Foto 7 collinda de de groot Klik om te vergroten

de weg naar de kern
collinda de de groot


Professionals in de categorie Healing en reading

Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht
Bewust Dordrecht

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!