Margo Riphagen Creatieve en Energetische therapie en training | Dordrecht

Wil jij leven vanuit je hart? Wil jij van denken naar voelen? Wil jij je eigen antwoorden vinden? En ben jij bereid om alles wat daarmee in strijd is aan te kijken en los te laten? Dan is deze therapie/coaching wat voor jou.

Ik maak gebruik van creatieve en ervaringsgerichte methodes. Zoals tekenen, schilderen, kleien, meditatie, lichaamsgericht werken, familie opstellingen, voice dialoog, NLP, spirituele methodes en energetisch werken. Deze methodes helpen je om te voelen. Het onbewuste wordt zichtbaar en daardoor Weet je hoe je kunt veranderen. Hoe jij met jezelf, situaties en anderen om kunt gaan. Het helpt je om te worden wie jij wilt zijn. Creatieve therapie/coaching is voor volwassenen en kinderen.

Over Margo Riphagen | Dordrecht

Even voorstellen

Ik ben Margo Riphagen. Ik ben coach/therapeut en trainer. Ik begeleid bewustwordingsprocessen bij volwassenen en kinderen, individueel en in groepsverband. Al jaren ben ik voor mezelf bezig met bewustwordingsprocessen. Ik weet hoe pittig het kan zijn om oude pijn te doorzien en patronen te veranderen, wat het met je doet om angst en oude overtuigingen los te laten, te gaan leven vanuit je hart, je te laten vallen in onzekerheid en er rust en vertrouwen voor terug te vinden. Doordat ik zelf deze weg mocht gaan, kan ik anderen op dit pad begeleiden. Dat is mijn passie die ik wil delen. En bewustwording ik blijf er nog steeds mee bezig, want het blijft oefenen.

Ik word ervaren als een warme en betrokken persoonlijkheid. Ik heb een grote verscheidenheid aan coachingstechnieken en ik heb zelf door mijn proces goed leren voelen. Dat maakt dat ik heel intuïtief werk. Ik voel snel wat er nodig is. Daardoor is mijn werkwijze snel en efficiënt.

Vanaf 1989 ben ik werkzaam als hulpverleenster. De eerste vijf jaar werkte ik met uit huis geplaatste pubers. Daarna was ik 18 jaar werkzaam bij de St. Blijf van m'n Lijf ZHZ. Vanaf 2010 ben ik gestart met mijn eigen praktijk.

Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking, hoog gevoeligheid, innerlijke/spirituele groei, persoonlijke ontwikkeling en geweld en echtscheidingsproblematiek.

Mijn eerste beroepsopleiding is HBO-J. Verder heb ik gedurende vier jaar de opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch coach gevolgd. Daarnaast volgde ik een tweejarige opleiding tot energetisch therapeut, een NLP opleiding, een opleiding tot Spiritueel trainer, een opleiding familieopstellingen en de opleiding tot Matrixcoach. Al deze technieken combineer ik in mijn werkwijze.

Als logische vervolgstap kwam de wens om mijn kennis en ervaring door te geven. Ik volgde de opleiding 'Train de trainer'en een tweetal docentenopleidingen. Ik geef les bij de Academie voor Counselling en coaching en via mijn praktijk leid ik coaches/therapeuten en hulpverleners op. En vanuit mijn praktijk geef ik workshops en trainingen.


Foto 2 Margo Riphagen Foto 2 Margo Riphagen Klik om te vergroten

Margos Creatieve Praktijk
Margo Riphagen


Professionals in de categorie Kunstzinnige therapie

Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Kunstzinnige therapie Massage Psychosociale therapie Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Wellness Zelfrealisatie
Bewust Dordrecht
Bewust Dordrecht

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!