VIAMOVA - voor een lichter leven | Dordrecht

Fibromyalgie is complex en grijpt diep in op het leven van de patiënt en diens omgeving. Er is geen medicijn tegen en met een eenzijdige benadering kom je niet veel verder.

Jolanda Baan van VIAMOVA heeft een brede aanpak: (fibro-)massage, bindweefselmassage, ooracupunctuur (auriculotherapie), EFT/coaching en aanpassing in voeding en supplementen. Op deze manier is het mogelijk het energieniveau te herstellen en de pijn te verminderen. 

Mijn behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

Over Jolanda Baan | Dordrecht

Wanneer je fibromyalgie hebt is het meestal niet voldoende om alleen naar de lichamelijke klacht te kijken. Er speelt meer: de pijn en andere fysieke klachten zorgen ervoor dat je niet meer die dingen kunt doen die je graag wilt doen: sporten, de hele week werken, uitgaan... want wanneer jij een feest hebt gehad lig je de volgende dag op bed. Dat je niet meer voluit kunt leven gaat je niet in de koude kleren zitten. Je kunt last krijgen van wisselende stemmingen of een depressie.

Als coach help ik je om hier mee om te gaan. Daar kan ik diverse methodes voor inzetten, zodat jij je prettiger gaat voelen, ondanks dat je pijn hebt. Beperkende overtuigingen elimineren, blokkerende emoties losmaken en er voor zorgen dat je beter je grenzen aan kunt geven zijn zaken waar ik je bij kan helpen. Het zal je leven lichter maken.

Als TCM behandelaar werk ik ook aan je lijf. Ik maak je spieren/bindweefsel los met speciale technieken, zodat je je weer fitter voelt en minder pijn hebt. Ook gebruik ik regelmatig acupunctuur om de geblokkeerde energie weer aan het stromen te krijgen.

En verder kijken we samen naar je eetpatroon. Bij fibromyalgie is er sprake van verzuring en ook meestal van darmklachten. Ontzuren helpt daarbij.

Al deze methodes kan ik inzetten om het leven van fibromyalgiepatiënten en andere mensen met complexe aandoeningen te verlichten.

Jolanda Baan - VIAMOVA - voor een lichter leven bij fibromyalgie


Foto 5 Jolanda Baan Foto 14 Jolanda Baan Klik om te vergroten

VIAMOVA
Jolanda Baan


Professionals in de categorie Lichaamsgerichte Therapie

Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Dans & Beweging Energetisch werk Horeca & Catering Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness
Bewust Dordrecht
Bewust Dordrecht

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!