VIAMOVA - voor een lichter leven | Dordrecht

Fibromyalgie is complex en grijpt diep in op het leven van de patiënt en diens omgeving. Er is geen medicijn tegen en met een eenzijdige benadering kom je niet veel verder.

Jolanda Baan van VIAMOVA heeft een brede aanpak: (fibro-)massage, bindweefselmassage, ooracupunctuur (auriculotherapie), EFT/coaching en aanpassing in voeding en supplementen. Op deze manier is het mogelijk het energieniveau te herstellen en de pijn te verminderen. 

Mijn behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

Over Jolanda Baan | Dordrecht

Al meer dan 20 jaar masseur. Van sportmassage tot haptonomische ontspanningsmassage, van voetreflexmassage tot shiatsu therapie en nog heel veel andere massagetechnieken. In mijn praktijk ben ik vooral bezig met het laten ontspannen van lichaam en geest. Ik combineer technieken, voel aan wat nodig is.

Tijdens het masseren bleek dat er vaak behoefte was aan verdieping in het gesprek. Er werden spieren losgemaakt, maar er kwam nog meer los. Emoties, vragen, gevoelens.. daarom ben ik een coachopleiding gaan volgen. Stresscounseling en levenscoaching. Deze opleidingen hebben mij een brede basis gegeven om met mensen aan de slag te gaan die worstelen met allerlei levensvragen, beperkende overtuigingen, vastzittende emoties, moeilijk grenzen aan kunnen geven.

Voedingstherapie is er als laatste bij gekomen. Veel mensen worstelen met eten. Door de huidige hypes op voedingsgebied wordt het steeds moeilijker te weten welke voeding het best bij je past. Daarnaast hebben veel vrouwen last van emotie-eten. Ik help mensen uit te zoeken waar het probleem zit én ze weer ontspannen te laten eten.

Al deze kundes kan ik inzetten om het leven van fibromyalgiepatiënten en andere mensen met complexe aandoeningen te verlichten.

VIAMOVA - voor een lichter leven

Agenda VIAMOVA


Foto 3 Jolanda Baan Klik om te vergroten

VIAMOVA
Jolanda Baan


Professionals in de categorie Lichaamsgerichte Therapie

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinesiologie Kleurentherapie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht