VIAMOVA - Lichaamswerk | Dordrecht

In onze huidige maatschappij zitten we vaak in ons hoofd. De digitale wereld met alle social media zorgt ervoor dat we geen rust ervaren, steeds gaat de aandacht uit naar onze telefoon die bliept.

Wanneer je de rust neemt om weer contact te maken met je lichaam zal je ervaren dat dat in eerste instantie heel veel onrust geeft. Je bent het niet meer gewend naar je lichaam te luisteren en de gedachten in je hoofd maken overuren.

Ik kan je helpen weer in contact te komen met je lichaam. Hierdoor kan je beter je grenzen aangeven, beter keuzes maken en je meer jezelf voelen. Ook bij fibromyalgie is dit een belangrijk onderdeel.

Over Jolanda Baan | Dordrecht

Al meer dan 20 jaar masseur. Van sportmassage tot haptonomische ontspanningsmassage, van voetreflexmassage tot shiatsu therapie en nog heel veel andere massagetechnieken. In mijn praktijk ben ik vooral bezig met het laten ontspannen van lichaam en geest. Ik combineer technieken, voel aan wat nodig is.

Wanneer je fibromyalgie hebt is het meestal niet voldoende om alleen gemasseerd te worden. Er speelt meer: de pijn en andere fysieke klachten zorgen ervoor dat je niet meer de hele week kunt werken. Wanneer je een feest hebt gehad lig je de volgende dag op bed. Dat je niet meer voluit kunt leven gaat je niet in de koude kleren zitten. Je kunt last krijgen van wisselende stemmingen of een depressie.

Als coach help ik je om hier mee om te gaan. Daar kan ik diverse methodes voor inzetten, zodat jij je prettiger gaat voelen, ondanks dat je pijn hebt. Beperkende overtuigingen elimineren, blokkerende emoties losmaken en er voor zorgen dat je beter je grenzen aan kunt geven zijn zaken waar ik je bij kan helpen. Het zal je leven lichter maken.

Ondersteunend bij fibromyalgie is ooracupunctuur of auriculotherapie. Het helpt pijn te verlichten, beter te slapen waardoor je meer energie krijgt en je spieren beter herstellen, het helpt wanneer je last hebt van piekeren enz enz. Je mooie methode die ik breed in kan zetten om er zo voor te zorgen dat je prettiger in je vel komt te zitten.

En last but nog least: aanpassing in de voeding. Fibromyalgie heeft vaak een uitwerking op de darmen: PDS of andere buikklachten. Aanpassing van de voeding is dan een must. Als voedingstherapeut/coach zal ik je begeleiden naar een beter voedingspatroon.

 

Al deze kundes kan ik inzetten om het leven van fibromyalgiepatiënten en andere mensen met complexe aandoeningen te verlichten.

Jolanda Baan - VIAMOVA - voor een lichter leven


Foto 5 Jolanda Baan Foto 9 Jolanda Baan Klik om te vergroten

VIAMOVA
Jolanda Baan


Professionals in de categorie Lichaamswerk

Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht
Bewust Dordrecht

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!