VIAMOVA - Lichaamswerk | Dordrecht

Uit je hoofd en in je lijf.... Ik kan je helpen weer in contact te komen met je lichaam. Veel mensen hebben door allerlei redenen moeite om bij hun gevoel te komen. Er is als het ware een tweedeling in het lichaam: hoofd en buik zijn van elkaar gescheiden. Wanneer je weer in staat bent om bij je gevoel te komen, kun je beter je grenzen aangeven, beter keuzes maken en meer bij jezelf blijven. 

Ook bij fibromyalgie is dit een belangrijk onderdeel van de behandelingg.

 

Over Jolanda Baan | Dordrecht

Wanneer je fibromyalgie hebt is het meestal niet voldoende om alleen naar de lichamelijke klacht te kijken. Er speelt meer: de pijn en andere fysieke klachten zorgen ervoor dat je niet meer die dingen kunt doen die je graag wilt doen: sporten, de hele week werken, uitgaan... want wanneer jij een feest hebt gehad lig je de volgende dag op bed. Dat je niet meer voluit kunt leven gaat je niet in de koude kleren zitten. Je kunt last krijgen van wisselende stemmingen of een depressie.

Als coach help ik je om hier mee om te gaan. Daar kan ik diverse methodes voor inzetten, zodat jij je prettiger gaat voelen, ondanks dat je pijn hebt. Beperkende overtuigingen elimineren, blokkerende emoties losmaken en er voor zorgen dat je beter je grenzen aan kunt geven zijn zaken waar ik je bij kan helpen. Het zal je leven lichter maken.

Als TCM behandelaar werk ik ook aan je lijf. Ik maak je spieren/bindweefsel los met speciale technieken, zodat je je weer fitter voelt en minder pijn hebt. Ook gebruik ik regelmatig acupunctuur om de geblokkeerde energie weer aan het stromen te krijgen.

En verder kijken we samen naar je eetpatroon. Bij fibromyalgie is er sprake van verzuring en ook meestal van darmklachten. Ontzuren helpt daarbij.

Al deze methodes kan ik inzetten om het leven van fibromyalgiepatiënten en andere mensen met complexe aandoeningen te verlichten.

Jolanda Baan - VIAMOVA - voor een lichter leven bij fibromyalgie


Foto 5 Jolanda Baan Foto 9 Jolanda Baan Klik om te vergroten

VIAMOVA
Jolanda Baan


Professionals in de categorie Lichaamswerk

Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Dans & Beweging Energetisch werk Horeca & Catering Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness
Bewust Dordrecht
Bewust Dordrecht

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!