therapie voor volwassenen - therapie voor kinderen - relatietherapie - (bedrijfs)coaching | Dordrecht

Vanuit oprechte betrokkenheid, deskundigheid en ervaring luister ik naar wat je vertelt. Samen kijken we bij Praktijk Ananda/Therapie Dordrecht wat je hulpvraag is, waar je tegen aanloopt en stellen we doelen waaraan je wilt gaan werken.

Afhankelijk van jouw hulpvraag combineer ik verschillende technieken en therapievormen met elkaar. Mijn wens is  om je handvatten te geven om je probleem zelf op te lossen. Niet alleen voor nu, maar ook voor later.

Waarschijnlijk loop je al een tijdje rond met je klacht en vind je het nu echt tijd om er iets aan te doen. Verstandig, want iedereen zit weleens in de knoop met bepaalde problemen, soms gaat een klacht nou eenmaal niet vanzelf over. Neem contact met mij op en stel je vraag of maak bij mij een afspraak.

Je bent niet de enige
Het is ook goed om te weten dat er veel anderen zijn met soortgelijke problemen. Je hebt nu misschien het gevoel dat je de enige bent die dit meemaakt. Maar dat is niet waar. De realiteit is dat er op dit moment ontzettend veel mensen zijn die vastlopen in hun leven. Velen hebben de weg naar therapie al gevonden en hun problemen kunnen oplossen.

Over Suzanne Verbraak | Dordrecht

Zoals de meeste mensen, heb ik gedurende mijn leven veel meegemaakt. Belangrijke live-events, moeilijke periodes, lastige keuzes. Deze hebben mij mede gevormd tot wie ik nu ben. En dit proces gaat natuurlijk door. Ik vind het mooi om te zien dat mijn ervaringen en keuzes mij hebben gebracht tot waar ik nu ben en wat ik in het dagelijks leven doe: werken met mensen en hen begeleiden, waardoor zij meer van het leven kunnen genieten en gelukkiger kunnen zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat het welzijn van een mens te maken heeft met vele aspecten. Je kan zeggen dat ik een holistische visie heb. Er zijn vele ingangen om naar een probleem te kijken, of liever gezegd om met oplossingen naar een verbetering van de situatie toe te werken. Ik ben ervan overtuigd dat je als mens uit vele facetten bestaat. Je hebt een lichaam, een brein, een geest, een sociale context. Je lichaam is een fabriek waar enorm veel processen op elkaar inspelen. En alles heeft invloed op alles. Je voeding en levensstijl hebben invloed op je lichaamshuishouding. Wat je meemaakt in je leven ook. Hoe je omgaat met de uitdagingen in je leven hangt weer samen met je (hormoon)huishouding, je balans in je neurotransmitters, en natuurlijk ook hoe je bent opgegroeid, wat je hebt geleerd van je ouders, wat je karakter is, je coping.

 


Praktijk Ananda
Suzanne Verbraak


Professionals in de categorie Psychosociale therapie

Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Kunstzinnige therapie Massage Psychosociale therapie Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Wellness Zelfrealisatie
Bewust Dordrecht
Bewust Dordrecht

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!