Love for Birth - Coaching I Therapie I Doula I Yoga | Dordrecht

De basis van jouw bestaan bevindt zich in de bijzondere periode rond je geboorte. Je geboorte – en ook je conceptie en zwangerschap – zijn van grote invloed op de mate waarin jij jezelf kunt ervaren. Hier wordt de basis gelegd voor hoe je in het leven staat, hoe je je verhoudt tot jezelf, de mensen om je heen en de buitenwereld. Vanuit de prenatale, perinatale en postnatale psychologie begeleid ik kinderen en vrouwen om meer zicht te krijgen op hun start en de paden die zich vanaf dit punt hebben gevormd en ontwikkeld. Keuzes in het leven die tot dan niet duidelijk waren en gedrag dat is ontwikkeld om overeind te kunnen blijven worden met mildheid en vriendelijkheid onderzocht zodat vanuit hoofd en hart besloten kan worden tot nieuwe paden.

Herstel en heling van je eigen start, kan zorgen voor een bewuste en gezonde start van jouw toekomstige kind. Ik draag graag bij aan preventie door een hartvolle voorbereiding op conceptie, zwangerschap en geboorte. Als jouw zwangerschap, bevalling of de start van jouw kind niet was zoals je wenste bied ik je nazorg. Ik begeleid je in het herschrijven van de ervaring. Therapeutische (trauma)begeleiding, yoni behandelingen en sluitingsrituelen kunnen onderdeel zijn van een behandeltraject.Wens je na je bevalling extra aandacht voor jouw herstel en de verbinding met jouw baby dan ben je welkom voor postpartum zorg door middel van doula begeleiding, yoni behandelingen, een mooi ritueel en/ of mama & baby yoga.

Over Lianne De Keizer | Dordrecht

Mijn naam is Lianne de Keizer (35 jaar). Geboren en getogen in Dordrecht. Sinds 2010 werk ik als therapeut in mijn zelfstandige praktijk in het centrum. Al van jongs af aan wilde ik graag met kinderen en ouders werken. Nog niet helemaal wetende in welke vorm ik van betekenis wilde zijn ben ik gestart met een opleiding Pedagogiek. Al snel wist ik dat ik therapeutisch wilde werken en ben ik de opleiding Integratieve Kindertherapie gaan volgen aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Vol overgave en passie heb ik jaren als kindertherapeut gewerkt en heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in holistische therapie waarbij ook mindfulness, hypnotherapie, therapeutische kinderyoga en traumawerk onderdeel werd van mijn werken.

Ik heb genoten van het werken met kinderen en ouders. Tijdens deze jaren werd ik mij steeds meer bewust van de impact van voorgeboortelijke en vroegkinderlijke ervaringen. Onbewuste en vaak pre-verbale ervaringen die een grote stempel drukken op de verdere en latere ontwikkeling. Ik ben me daarom gaan verdiepen in de prenatale, perinatale en postnatale psychologie door verschillende opleidingen te volgen. 

Naast therapeut ben ik bovenal moeder van twee dochters en heb ik samen met mijn partner een prachtig samengesteld gezin met in totaal 5 meiden. Mijn persoonlijke ervaringen als vrouw en moeder neem ik absoluut mee in mijn therapeutschap en geven dimensie aan mijn begeleiding. 


Foto 1 Lianne De Keizer Foto 2 Lianne De Keizer Klik om te vergroten

Love for Birth
Lianne De Keizer


Professionals in de categorie Psychosociale therapie

Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Dans & Beweging Energetisch werk Horeca & Catering Kunstzinnige therapie Massage Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Zelfrealisatie
Bewust Dordrecht
Bewust Dordrecht

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!