Acces Bars® | Dordrecht

Wat is het precies?
Tijdens een Acces Bars® behandeling lig je (in je kleren) comfortabel op je rug op een massagetafel. Met mijn vingertoppen raak ik je hoofd zachtjes aan op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je hebt. Door het aanraken van de punten, gaan de banen (Bars) tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en je lijf. Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van je computer. Je verwijdert overbodige bestanden. Zo komt er ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Je computer werkt bovendien veel sneller.

Voor wie?
De Acces Bars® behandeling is voor iedereen, maar vooral als je problemen of beperkingen hebt op een of meer van onderstaande punten:

  • Fysiek: Je hebt een (chronische) aandoening waardoor je lichamelijk niet alles kunt wat je wilt. Bijvoorbeeld Fibromyalgie, migraine, PDS, CVS.
  • Psychisch/emotioneel: Je hebt HSP, ADD of ADHD of voelt je met enige regelmaat neerslachtig.
  • Sociaal: Je voelt je eenzaam, je mist intieme sociale contacten. Vaak heeft dit te maken met beperkende gedachten over jezelf.
  • Werk/ studie: Je werk of studie geeft je geen voldoening, je bent gestrest of je verveelt je.
  • Spiritueel/zingeving: Je bent op zoek naar zingeving in je leven. Je wilt bewuster in het leven staan.

Over Lia van den Berg | Dordrecht

Wie ben ik?
Ik ben enthousiast en spontaan, heb een droge humor en ik hou ervan om buiten de lijntjes te kleuren. Fouten maken mag, daar leer je juist van. Ik ben iemand die de confrontatie niet uit de weg gaat, maar leef en werk altijd vanuit liefde. Ik ben eerlijk en direct en verwacht dat ook van mijn klanten. Maar bovenal ben ik iemand die vindt dat iedereen recht heeft op het maken van zijn eigen keuzes. Ik vind dat iedereen er toe doet en goed is zoals hij is.

Mijn passie
Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen, met behulp van verbeeldende therapie met hun problemen aan de slag te gaan en tot nieuwe inzichten komen. Onbewuste verlangens en talenten komen naar boven. Nieuwe perspectieven en mogelijkheden worden ontwikkeld. In je verbeelding is namelijk alles mogelijk.

Je best doen?
Als je de maatschappij moet geloven is het leven maakbaar, als je maar goed genoeg je best doet is alles mogelijk. In de loop van mijn leven ben ik in ieder geval tot de conclusie gekomen dat het zo simpel niet is en dat ‘je best doen’ niet altijd tot het gewenste resultaat leid.

Creatieve oplossingen
Ik weet hoe het is om je verwachtingen bij te stellen. Om te accepteren dat het leven dat je zo graag wil door omstandigheden niet haalbaar is. Hoe het voelt om je gezondheid, dierbaren en werk te verliezen. Ik weet dat ‘Je best doen’ niet altijd tot het gewenste resultaat leidt Ik heb geleerd om mijn teleurstellingen te aanvaarden en te onderzoeken wat wel mogelijk is. Op zoek te gaan naar creatieve oplossingen voor de beperkingen waar ik tegen aan loop.

Deze kennis en ervaring wil ik graag inzetten voor mensen die, net als ik, beseffen dat het leven niet maakbaar is, maar je er wel het beste van kunt maken.


Professionals in de categorie Zelfrealisatie

Ademtherapie Catering Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht

Bewust Dordrecht

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!