Mahatma Coach & Trainer™ | Gorinchem

Juist nu in de huidige tijd is het belangrijk om jouw innerlijke begrenzingen aan te pakken. Deze schaduwkanten zorgen ervoor dat jij niet je volledige potentie leeft. Lichamelijke en ook geestelijke klachten nodigen ons uit om te kijken naar wat er niet in balans is in ons leven.

Ik nodig je uit om samen een transformatiereis te ondernemen.

Over Sylvia Sluiter | Gorinchem

Wanneer je op een kruispunt staat in je leven, is er maar één pad die je kunt bewandelen, de weg naar je hart. Het pad van zelfrealisatie naar meesterschap. Een weg van intense transformatie en bewustzijnsverhoging.

Om nog meer in meesterschap te komen heb ik alle opleidingen van de One Consciousness Academy gevolgd, waaronder de ascentie trainingen, de Paranormale en Inner Mastery trainingen, The Golden Age training. De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner is daarin de basis. Het werken met de nieuwetijdse transformerende energie van dit Gouden Tijdperk. De Mahatma is het volledige spectrum van de Bron/Vader/Moeder/God/de Divine en vertegenwoordigt alle stralen van de opgestegen meesters van de Bron.

Mijn streven is om als Mahatma Coach &  Trainer™ mensen te begeleiden in hun groei en ontwikkeling in bewustwording, zodat men meer vanuit rust – liefdevoller, krachtiger en creatiever in het leven kunnen gaan staan.

 

Als yogadocent neem ik de deelnemers mee in hun bewustwording. 

Yoga is ook meditatie, ademhaling, beweging, voeding, grenzen aangeven, je hersenen scherp houden, is lief zijn voor mijzelf.

Door regelmatige beoefening van yoga kom je krachtiger in het leven te staan. Je lichaam, je spieren en botten én je geest worden sterker en soepeler. Er is meer rust, balans en stabiliteit. Je wordt je bewust van jezelf, waardoor je andere keuzes gaat maken. Je gaat je gelukkiger voelen.

Yoga is er voor iedereen. Dus ook voor degene die fysieke ongemakken ervaart of in beperking leeft. Voor een ieder die wel heel graag wil bewegen, maar nog niet weet hoe. Ik ga er namelijk vanuit dat de asana’s, de houdingen, binnen de yoga, bij jou moeten passen. Of wel aangepast moeten worden voor jou.

Tijdens de lessen combineer ik de yogavormen. Door af te stemmen op de groep pas ik toe wat op dát moment nodig is.

Yoga is een reis door je lichaam. Ga je mee op reis?

Liefs,

Sylvia 


5dexperience
Sylvia Sluiter


Professionals in de categorie Zelfrealisatie

Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Kunstzinnige therapie Massage Psychosociale therapie Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Wellness Zelfrealisatie
Bewust Dordrecht
Bewust Dordrecht

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!