yoga op bijzondere plaatsen | Dordrecht

Een kerk, museum, boot, galerie of een mooie plek in de natuur. Mooie plaatsen die zich lenen om yoga te beoefenen. Eén keer per maand organiseer ik zo'n yoga les. Mijn yoga style is ashtanga, dat is een vrij pittige yoga, maar ik pas de les aan aan het publiek op de mat. Vaak sluit ik de les af met een biologische consumptie. Kijk op mijn website en meldt je aan voor de nieuwsbrief. Je kunt me ook volgen op m'n FB pagina .

Naast deze maandelijkse lessen geef ik ook les in verschillende yoga studio's in Dordrecht. Dat kan zijn op een vaste avond in de week of als incidentele vervanging van de vaste docent.

Over Wim van Nimwegen | Dordrecht


Foto 1 Wim van Nimwegen Klik om te vergroten

Yoga sur Place
Wim van Nimwegen


Professionals in de categorie Yoga

Ademtherapie Catering Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Loopbaancoaching Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Healing en reading Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunst Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Dordrecht

Bewust Dordrecht

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!